2015. április 22., szerda

Kezdeményezés: tisztább és biztonságosabb burkolatot az ovi udvarára!


Az ARS-OVI Alapítvány az egyéb céljai mellett kiemelt kezdeményezésként az ovi udvarát szeretné tisztábbá és biztonságosabbá tenni. Jelenleg folyamatban a legoptimálisabb és legcélszerűbb megoldás keresése (pl. műfű, gumiszőnyeg, stb.). Erre különösen azért van szükség, mert többszöri hosszas próbálkozás után sem sikerült szép füvet nevelni az egyéb módon nem borított részere.

Az Alapítvány a rendelkezésre álló keretei között anyagilag is támogatni kívánja a beruházást. Ugyanakkor a beborítandó terület nagyságához képest a pénzügyi lehetőségeink végesek. Ezért szívesen fogadunk bármilyen összegű felajánlást erre a célra. 
Mostantól az adománygyűjtő ládába elhelyezésre kerülő összegek az erre a célra elkülönített alapba kerülnek mindaddig, amíg a beruházás megvalósításához szükséges keret összegyűlik. Amennyiben a bankszámlánkra (OTP 11713005-20386939) kívánjátok utalni erre a célra szánt adományaitokat, úgy közleménybe kérjük jelöljétek ezt. 

A beruházásra kért ajánlatok megérkezése után a konkrét (pénzügyi és technikai) terveket is megosztjuk itt Veletek.

Emellett szívesen várunk az e területen tapasztalattal vagy megfelelő kapcsolattal rendelkező szülőt, rokont, ismerőst, aki a kivitelezés során tudna segíteni. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése