2018. szeptember 22., szombat

Szeptemberi köszöntő


Az ARS-OVI Alapítvány és az ovisok nevében szeretnénk megköszönni az idei évben felajánlott szja 1 százalékokat. Örömünkre szolgál, hogy az idei évben kapott összeg (463 826 Ft) 2012 óta a legmagasabb, melyet 73 támogatónk ajánlott fel.

Hogy mire fordítjuk?
  • Hagyományainkhoz híven az idei évben is minden csoport kap 30 ezer forintot, amelyből karácsonyi ajándékként tovább gazdagíthatják játék és könyvkészleteiket.
  • Továbbra is gyermekenként 1000 forintot biztosítunk a csoportoknak, hogy saját programjaikat (pl. bábszínház, koncertlátogatás) finanszírozzák belőle.
  • Emellett a Tehetségműhelyek is számíthatnak az Alapítvány támogatására.
  • A fennmaradó összeget az óvodában folyó nevelési munka tárgyi feltételeinek gazdagítására fordítjuk, a pedagógusok javaslatait figyelembe véve.
  • Már birtokba vették a gyerekek a csoportszobákban az új játéktároló dobozokat.


Egyúttal szeretnénk köszönteni az idei év új ovisait és családjaikat.

Akik még nem hallottak volna Alapítványunkról azoknak egy rövid bemutatkozás. Alapítványunkat 2002-ben az óvoda pedagógusai és szülői hozták létre. Célja a gyermekek képzésének támogatása, az óvodai oktató-nevelő munka feltételeinek javításához való hozzájárulás és az óvodás korú gyermekek művészeti eszközökkel történő megismertetése. Bevételeink jelentős részét a felajánlott szja 1 százalékok teszik ki, melyet további szülői támogatások egészítenek ki. 

A források megteremtése érdekében az Alapítvány folyamatosan és szívesen fogadja a pénzbeni támogatásokat vagy természetbeni adományokat.
A felajánlások eljuttathatóak 
  • közvetlenül az Alapítvány OTP által vezetett következő bankszámlájára történő utalással: 11713005-20386939 (a közleményben adomány megjelöléssel);
  • az óvoda bejáratánál található adománygyűjtő ládába történő elhelyezéssel;
  • vagy személyesen az alapítvány pénztárosi feladatait ellátó Juráncsik Tündénél az ovi 2. emeletén.
  • a jogszabályi lehetőséggel élve a személyi jövedelemadó 1 százalékának Alapítvány számára történő felajánlásával;
  •  természetbeni adományozási szándék esetén az Alapítvány elnökével vagy titkárával történő egyeztetés alapján. 

Az adományokat a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeljük.

Örömmel várjuk azon szülők, családtagok jelentkezését, akik szívesen részt vennének Alapítványunk kuratóriumának munkájában.

Bármilyen javaslattal, kérdéssel kapcsolatban a kuratórium tagjai szívesen állnak rendelkezésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése